Dag Remko, leesvriend

In mijn terugreis van de wintersport had ik vannacht een mooi stukje over “Ontsomberen” bedacht. Dit moet even wachten. Het nieuws dat Remko van der Honing zondag jl op 39 jarige leeftijd plotseling is gestorven kwam hard in. Met Remko heb ik als jurylid van het Managementboek van het Jaar menig boek gelezen en met humor besproken. Daarna zagen we elkaar op de jaarlijkse Management BBQ. Remko zijn passie lag bij Inkoopmanagement (hij was oa co-auteur van het boek Procedures en tools voor borging van de inkoopfunctie) waarin hij oa voor ABN en Johnson&Johnson heeft gewerkt. Maar de 61 recensies die hij voor Managementboek heeft geschreven getuigen van een brede interesse en belezenheid. Daarnaast was Remko een innemend en gezellig mens. Dat zal ook gemist worden.

39. Het zou verboden moeten worden. Remko laat een vrouw en twee jonge kinderen na. Dat ontsomberen moet maar even wachten.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes