Recensent

Recensies over managementboeken
Ik heb het mechaniek van boeken gratis ontvangen in ruil voor een recensie ontdekt door over schaakboeken te gaan schrijven. Dit was in de periode 1995 – 1998 onder andere voor NewInChess en TheWeekInChess. Dat liep met soms 20 boeken per maand wat uit de hand en rond 2000 ben ik me gaan toeleggen op managementliteratuur voor Mainpress. (Ik heb de site en een deel van de collectie schaakboeken aan John Elburg doorgegeven die tot de dag van vandaag met schaakboeken in de weer is. )

Naast recensies werd dat het inrichten van de weblog (inmiddels geprofessionaliseerd als Boekblog). Mijn thema’s zijn innovatie, nieuwe media , strategie met uitstapjes naar teams en biografieën. Ook op Blogmania laat ik soms mijn mening over een boek achter. Daar is de categorie Lezer met een Mening voor!

Sinds 2020 schrijf ik ook meer pagina’s artikelen: Uit de boeken Deze worden eerst op de website geplaats, om daarna in het Managementboek Magazine te verschijnen. Dit Magazine heeft een bereik van 60K lezers, klanten van Managementboek.nl

Alle blogpost & reviews (bijna 500) kunnen hier gevonden worden.

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes