Bloggende docent

Ik ben sinds april Bloggende Docent op werkenbijhogescholen.nl.  Op deze website zijn de verzamelde vacatures van alle hogescholen in Nederland te vinden. In mijn rol zal ik (aankomende) docenten een inkijk geven in het werk bij een hogeschool in het algemeen en in het domein Techniek in het bijzonder. Als HBO-ICT docent zal ik daar uiteraard op inzoomen.
Ik word ondersteund door medewerkers van Zestor, arbeidsmarkt en opleidingsfonds HBO. En dat gaat zeer professioneel. Er komt een profielpagina van mij, mooie fotoshoot, een redacteur en dan kunnen de eerste stukken deze maand uit de pen vloeien.

De profielpagina met interview staat. En de eerste blogpost over de drukte in de maand april is gepubliceerd. De tweede blogpost behandelde de diverse trips die we organiseren en met studenten maken. De derde blogpost kijkt naar de omgeving van het werkveld. De rol van onze projecten en ons onderwijs op de carrières van studenten.

Ik heb al wat andere thema’s in mijn hoofd maar als je een idee of vraag hebt waar je wat over zou willen weten drop me a note?

Of direct belangstelling voor docentschap bij HBO-ICT? Dit zijn de huidige vacatures!

Powered by WordPress. Designed by WooThemes