Schrijver

Sinds jaar en dag schrijf ik. In schoolkranten op weblogs en wat er allemaal bij is gekomen. Korte en lange stukjes. Bespiegeling, recensies, artikelen op Scribd etc. Een wens die dit jaar in vervulling gaat is het schrijven van een boek. En het uitgeven natuurlijk.

Een eigen boek

Inmiddels ben ik aan de slag aan mijn eerste boek, een managementboek. In de zomer van 2020 heb ik de doelen van mijn leven eens op een rijtje gezet en drie scenario’s ontwikkeld: groen, grijs en blauw. Groen: duurzaam gaan leven. Grijs: gezond 2050 gaan halen en blauw : drie boeken schrijven. Een managementboek, een thriller én een kinderboek. Ideeën te over. Het voorstel voor het eerste boek is door een uitgever geaccepteerd. Nu dus aan de slag. Ik ben gewend om korte stukjes te schrijven, een boek van 200+ pagina’s zal wel een avontuur zijn. Ik noem het maar me ontwikkelen van sprinter naar duurloper.

Meer lezen op de pagina Mijn eerste managementboek.

Met mijn dochter, Aleida, heb ik het wel eens gehad over een spiegelroman, vader-dochter, en alle perikelen die we hebben meegemaakt. Adviezen over hoe om te gaan met de ouder-kind relatie tijdens een scheiding. Te druk nu allebei.

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes