ArtworkNomiPiraat

Waar was ie nou?

Een laatste blogpost 2 maanden geleden! Dat is wel een flinke periode, maar ik besta nog. Uit de winterslaap en de thuiswerkperiode komen kostte veel energie. Studenten weer opporren om samen te werken bleek ook lastiger dan we dachten. Alsof ze niet meer gewend waren om fysiek bij elkaar te zijn. De assessments zijn weer bijna voorbij en alles is afgerond dus ik kan (bijna) gerust op vakantie.

Voor dat dat feest zover is moeten de games projecten afgerond worden. Meer op 038games.nl deze week met informatie over een cool Augmented Reality-project met fantastisch artwork voor kinderen die voor zware ingrepen naar een ziekenhuis moeten. Opdrachtgever Stichting Nomi. Dit is er maar één voorbeeld van de mooie projecten. Volg onze Facebook pagina.
Voor Security Engineering zijn er verschillende spannende projecten uitgevoerd. Het nadeel van deze projecten is dat we daar niet zoveel over kunnen zeggen. Er zijn bijvoorbeeld NDA’s getekend. We dragen volgend jaar wel bij aan dit gave project Smart Safe Stadium van de Siip Group.

Over mijn werk en privé heb ik meer geschreven in het combi artikel op werkenbijhogescholen.nl : https://www.werkenbijhogescholen.nl/gezonde-balans-in-werk-en-prive/ en https://www.werkenbijhogescholen.nl/evenementen-met-en-door-studenten-de-global-game-jams/

 

Managementboek(en)

Wat langere en nieuwe artikelen voor managementboek.nl. De reeks Uit de boeken is weer verder gegaan met Gaan we definitief het kantoor verlaten?, Leiderschap en spiritualiteit en Leiderschap in een hybride organisatie.

Duurzaam positief activisme

Dit voorjaar heb ik een brief aan mijn kleinkinderen geschreven. Die zijn er nog niet, maar de wereld is alvast gewaarschuwd. Ik ga de komende jaren al mijn powers, skills in privé en werk inzetten om de aarde, klimaat etc. een stukje beter achter te laten. Iemand moet het voor hun opnemen! Dat heeft zo wat consequenties. Bijvoorbeeld waar ik over schrijf (en wat ik lees), waar ik in mijn werk als docent tijd in stop, netwerken die ik op- en uitbouw etc. Zo introduceer ik met een collega voor onze HBO-ICT studenten de SDG doelstellingen en gaan ze die in hun projecten koppelen aan de business case. Voor schooljaar 2023-2024 plannen we het testen van een minor Green.tech of Green.IT. Dit wordt een meer holistische minor met techniek, maar ook heel veel andere maatschappelijke en bedrijfsmatige aspecten. Na de zomer gaat de Uit de boeken dan ook over Duurzaam ondernemen. Meer in de blogpost Hoe leg ik het uit aan mijn kleinkinderen .

Ik speel nog met andere ideeën maar daarover later meer.

Bertrand is er dus nog. Op naar de vakantie, de zestig en meer inspiratie.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes