Bedankt Internet


Gister bij het kijken naar The Queen (2006), een mooie film over Queen Elizabeth II en Tony Blair in de "rampdagen" rondom de dood van Lady Diana in de zomer van 1997 dacht ik "vogelpoep". Een rare associatie natuurlijk, maar een korte zoektocht in de zelfgecreeerde pauze leverde Chicken Shed op. Op de in 1997 uitgebrachte CD Diana Princess of Wales Tribut is het laatste nummer I Am in Love With the World (video) van Chicken Shed. Ik ben de CD in alle verhuizingen kwijt geraakt, maar het is blijven hangen. Ooit wel gezocht naar een andere CD van ze, maar nooit gevonden. Achteraf logisch: Chicken Shed is een theatergroep dat werkt met o.a. verstandelijk gehandicapte kinderen. Princess Diana was beschermvrouw van het theater

Ondanks alle negatieve zaken die je met Internet kunt uithalen, ben ik blij met het herontdekken van I Am in Love With the World en de nieuwe informatie over Chicken Shed. Internet bedankt.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes