Blog Action Day: het milieu centraal

Vandaag is Blog Action Day, gewijd aan het milieu dit keer. Ik kan vertellen dat Al Gore de Nobelprijs voor de Vrede heeft gekregen voor zijn verfilmde Powerpoint-presentatie. Maar dat wist u al, neem ik aan. Dat er inmiddels veel boeken zijn over het milieu-thema. Bekijk hier een paar. (The triple bottom line is van harte aanbevolen.)
Milieu is een interessant thema, de Blog Action Day het tweede. Een paar jaar geleden waren weinig bedrijven met milieu, of duurzaam ondernemen bezig. Als je dat nu niet in je missie-statement hebt staan! Of een groen product op de markt hebt gebracht. Al Gore moet met name een prijs krijgen voor product-market stimulatie!
Dit “blog actie dag”-ding is een mooi voorbeeld van virtueel en belangeloos samenwerken. En ideeën-stimulatie. Bekijk de blog voor veel inspiratie rondom online-communicatie en milieu. Maar houdt hem nog een paar jaar vast, de milieu-gedachte. Er is nog veel te verschonen!

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes