Uitreiking Managementboek van het Jaar

Op dinsdagavond 11 maart jl om kwart over negen was het zover: de bekendmaking van de winnaar van het Managementboek van het Jaar 2008: Leidinggeven aan professsionals? Niet doen? van Mathieu Weggeman (Scriptum 2007). De avond was door managementboek.nl uitstekend verzorgd. Er was een zeer interessante opzet van nisjes waarin de auteur werd ondervraagd door Jeroen Smits EN een geslaagde comedy-acts door trio Troje werd opgevoerd.

Als jury kunnen we terugkijken op een geslaagde en kwalitatief hoogwaardige selectie (zie Een geheim) . En dus reclame voor de auteurs en uitgevers. De keuze van Stratego voor vrouwen heeft in ieder geval wat losgemaakt: namelijk mannen die mannenboeken selecteren. (overigens veel uitgevers in managementboekenland zijn…. vrouwen). Dus dames: kom in beweging, tippoint volgend jaar de jury en wie weet.

Lees ook Godverdepiel en filmpjes kijken van de avond op We hebben verbinding

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes