Boeken opruimen en weer schrijven

Drie maanden lang geen stuk geschreven. Wel boeken ontvangen en gelezen, de planken buigen inmiddels vervaarlijk door. Boekcover.nl is inmiddels M&L online en daarmee het online broertje van Manager & Literatuur, het managementmagazin uitgegeven door Mainpress. Zes uitgelezen boeken, negen waar ik in bezig ben en acht die nog klaarstaan. De hamvraag: waarover gaat het eerste artikel voor M&L online? Over Innovatie? Over Drücker (heb drie recente boeken over hem staan, een mooie start voor nieuwe activiteiten zo’n stuk over de uber managementdenker)? Over gezondheidszorg? (Is veel over te doen en veel nieuwe publicaties) Kortom deze week maar eens het hoofd leeg en keuzes maken. Boekenplanken afstoffen en boeken kloppen.

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes