Hé Blogmania is er weer

Het heeft (te) lang geduurd, maar dankzij de niet aflatende inspanning van Wilco Verdoold is Blogmania weer in de lucht. Nogmaals dank aan Watsnel voor met het mes op de keel introduceren van een ander betaalmodel. Bah! Ik ben niet gezwicht, zal ook nooit meer klant worden en het iedereen afraden.

Leed is nu geleden en we kunnen weer flink aan de slag. WordPress is inmiddels op versie 3, en volgens de beschrijvingen (en aanpassingen van de plugins) geeft dat zeer veel mogelijkheden. Duk er wel eens in. First things first hier de afbeeldingen weer goed krijgen en jullie lezers van content voorzien. M-engaged gaat lekker en vraagt natuurlijk alle aandacht.
Ik ben met MacBooks en iPad aan het spelen dus er is genoeg te melden en te schrijven en te publiceren.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes