M-engaged: de maand november

Met een afgeronde investering van het Fryslan Development Fund (FDF, persbericht volgt) en eerste opdracht van de Nederlandse Golffederatie is november voor ons een succesvolle maand. Andere projecten zijn gestart. Een opdracht is bij studenten van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden neergelegd om een iPad applicatie te maken rondom het boek Communicatie Handboek. De opdracht wordt i.s.m. met Noofdhoff Hoger Onderwijs en de auteur van het boek Wil Michels uitgevoerd. Naast het multimediaal maken van de inhoud van een deel van het boek staat het toevoegen van sociale elementen centraal. De studenten werken een concept uit, en ze ontwerpen en bouwen een pilot applicatie.

Voor ons voorstel van een Rijexamentheorie examen wordt gesproken met nieuwe geïnteresseerde partijen. Als dit helemaal rond is (en we hopen dat voor het einde van het jaar duidelijk te hebben) zullen er meer mededelingen over komen.

Andere leads naar interessante partijen worden deze weken natuurlijk ook uitgewerkt. Meer nieuws ed hierover zal ik zoveel mogelijk op m-engaged.nl plaatsen.

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes