Minder Frontierville buren, minder Facebook vrienden

Het grote voordeel van wat langer ziek zijn, is dat je wat afstand neemt. En naar je eigen ingesleten patronen of soms gekkigheden kunt kijken. Het soms wat intensiever spelen van Frontierville (alleen te spelen in Facebook) bijvoorbeeld. In de zomer begonnen, met voor mezelf wat educatief verantwoorde doelstellingen Deze heb ik met Burtsayshowdy vorm willen geven. De snelheid waarmee de makers van Frontierville, Zynga, het spel laten ontwikkelen is duizelingwekkend en mits je niet fulltime er mee bezig bent niet te doen, zeker niet ook nog eens over te schrijven. Mijn  prikbord is inmiddels volledig onoverzichtelijk. Kortom op mijn hoofd-account zal ik de komende dagen Frontierville afbouwen. Tientallen met name  ‘buurvrouwen’ zal ik met Burt kennis laten maken.  En dan schoont de vriendenlijst, maar met name het prikbord weer helemaal op. Dan kan ik de dingen weer lezen van de mensen die er voor mij echt toe doen.  En daar op reageren natuurlijk.

Educatief, ja er komt op Blogmania de komende dagen een stukje over de psychologie van belonen, want dat doen ze toch reteslim die Zynga en Facebook-jongens.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes