Mag ik 10 jaar jonger zijn?

Ik heb mijn geheugenangsten (Help mijn brein wordt minder) nog niet overwonnen of mijn Chinese tandarts gaf mijn ego weer een beuk. Met rare zeurende drukpijn lag ik angstig in haar stoel. Niets waargenomen op de foto. Kloppen leverde ook geen pijnscheuten op en de kou-test werkte weer wel pijnlijk (joepie de zenuwen waren nog in leven “Is goe, Is goe”). Wat buig-oefeneningen sloot mogelijk voorhoofdsholte ontstekeningen uit. Toen de tandarts op het scherm keek gniffelde ze en meldde “U wel oud. Kaakspier masseren.” Met het ouder worden kan de kaakspier wat te strak blijven staan en deze “pijn”sensatie opleveren. Geen wortelkanaal behandeling, gelukkig. Wel een egodeuk. s’ Avonds voor het slapen gaan een korte mondmassage en het is weer in orde. Maar mag ik weer 10 jaar jonger zijn?

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes