Bloggers en hun managementpassie

More SpaceEr zijn mensen die bloggen, mensen die boeken schrijven, bloggers die (e)books vullen over hun blogervaring, maar nu is er ook een boek van business bloggers over hun passie voor management: More Space, Nine Antidotes To Complacency In Business geredigeerd door Todd Sattersten. Waarom dit boek?
I wanted to see what would happen if you gave business bloggers more space to develop the ideas they write about every day. The trouble with weblogs is that they are best for short-form writing. Each entry is normally a couple of hundred words containing a single thought and that thought is normally a response to something someone else has written.

So I asked some of my favorite business bloggers to write 5,000 to 10,000 words on a business topic they were interested in, and the results are amazing:

Passion. Authenticity. Productivity. Change. Community. Simplicity. Innovation. Perspective.

De auteurs van de essays zijn Jory Des Jardins , Lisa Haneberg (Managementcraft.com) , Rob May (BusinessPundit), Johnnie Moore, Marc Orchant (Office Weblog), Robert Paterson, Evelyn Rodriguez, Curt Rosengren en Jeremy Wright (B5Media).. Stuk voor stuk zeer nieuws- en lezenswaardige businessblogs.

Veel meer Informatie over het project en hoe het boek te bestellen op de website van Todd MoreSpace. Aanmelden op deze site levert overigens ook alle essays van het boek om te downloaden EN info over de auteurs.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes