Geld verdienen met bloggen

Een paar interessante gevallen van geldverdienen aan webloggen:
– studenten gebruiken hun naam en skills. Voorbeelden hiervan zijn Christ Coolen die na zijn afstuderen een baan kreeg bij Reddion [/url], bureau gespecialiseerd in digitale marketing.
– er leuk is het meisje XiaXue dat haar weblog als T-shirt “uithangbord” gebruikte en nu een contract heeft met LocalBrand.

Heftige discussies over hoe en wat te verdienen aan GoogleAdsense zijn te vinden op de site van de Blogkids Network
en bij de Problogger Making Your Adsense Earnings Grow – Exponential Blogging krijg je inzicht in zijn financiele situatie:)

Mooie voorbeelden, maar [b]commercieel[/b] maakt Ehio Blogacademie dat voor 1495 euro (groepsprijs man of 8 a 10)een tweedagdelen workshop webloggen aanbiedt. En wat ga je dan leren in de cursus: Deze bestaat uit een bijeenkomst waarin het fenomeen wordt uitgelegd en getoond. Dan gaan we met de deelnemers aan het werk met ieder een eigen blog. Wij zorgen voor de techniek en alle gewenste dingen eromheen (internetgevorderden kunnen ook dingen zelf doen) en leren mensen vooral om er mee te werken.. (Mijn persoonlijk belangrijkste ervaring is snel leren typen en lezen om de enorme stroom informatie dat het bloggen etc. op je afstuurt bij te houden)

Hoe het ook kan is te lezen bij MantraBrand van Jennifer Rice. Zij is ook een webinar “Brand Humanity: How Social Technologies are Changing The Way We Do Business.” aan het opzetten. Dit moet in ieder geval meer interessante vragen beantwoorden als Ehio:“What are blogs, and how do they relate to our business?” “Can you make money blogging?” Verder een keurige inhoudsopgave. Dat begint een betere prijs/kwaliteit te krijgen en de titel is prikkelend.

BlogkidsBlogkid Kim Kudral geeft zijn e-book getiteld How To Make A Profit With Your Blog gratis weg. Je moet er wel wat voor doen! Over 30 dagen laat ik je weten of het wat is:)

Meer details en mogelijkheden zullen aan de orde komen op de Wiki bij Frankwatching.com aangezien dat een van de thema’s van mijn weblog zal zijn.

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes