Klein feestje: 400 pageviews

Terwijl diverse bloggers (Frank Jansen met Frankwatching.com Erwin Boogert met dekoopman.net en Yme Bosma met Ymerce , via Emerce hun bankrekening gaan spekken (echt gegund heren) vier ik hier mijn eigen kleine mijlpaal. Meer dan 400 pageviews gister. Nu zijn cijfers over bezoek en pageviews erg rommelig. Ik heb diverse statistiekdingen draaien en de cijfers spreken elkaar soms erg tegen. Dus ik kijk naar het interessantste maar vooral constantste cijfer. 400 werd al een paar dagen tegen aangehikt. Volgende mijlpaal is uit de drie cijfers springen, dus op naar de 1000.
feeds400
En nieuws van mij: de amazon adds lopen al een tijdje mee maar leveren 0 euro op. Klikken en bestellen maar.
Ik zie het maar als lezersinformatie.

2 Responses to Klein feestje: 400 pageviews

  1. Hans on Experience 31 mei 2005 at 11:49 #

    Volgens mij zijn dit de cijfers uit feedburner en dat zijn geen pageviews. Die hits is het aantal keren dat je feed ‘bezocht’ is door van alles en nog wat (bijv. de 20 readers en aggragators). En de 2e kolom geeft aan hoe vaak er doorgeklikt is naar je posting.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes