Pfff wat een drukte! Ik werk deze weken een heel evenementenparcours voor Eventbuzz af: Get a life, het eerste seminar voor De Baak (erg zinvol), dinsdag start de reeks Filosofie voor Managers van Elsevier en de reeksen Hollandse Meesters en Management in de Zorg zijn bezig. Niet zeuren, slachtoffer van het eigen succes.
De belevenissen blog op Managementboek kent inmiddels al 4 schrijvende auteurs. Maar er moet wat gesleuteld worden aan de PR. Met 200 bezoekers per dag zijn we niet tevreden. De uitgevers worden wat actiever, en auteurs beginnen de publiciteitswaarde ook te onderkennen. Tips & trucs (en contacten) zijn welkom. 15 juni zit ik bij de groeigoeroe Verne Harnish. Misschien steek ik daar wat van op.
Resteert het heugelijke nieuws dat Flabber een zusje heeft: PinkBullets heeft officieel het levenslicht gezien. Meer in het persbericht.
Tsja en wat er in de wondere wereld van het businessbloggen is gebeurd? Er liggen nog wat nieuwe boeken, daar zal ik in de vakantie eens doorheen fietsen. Tot die tijd check Marketingfacts en Frankwatching.
Merk je dan niets van een blogje als dit in het geval van de ‘belevenissen blog’?
Dat lijkt me toch vreemd. Of vinden je lezers tegenwoordig, dat je teveel met reclame maken bezig bent voor allerlei andere weblogs en te weinig te zeggen hebt over bloggen zelf? Het heet hier toch blogmania en niet Blogmarketing?
@Norman, dank voor je reactie. Reacties creeren is een moeilijk ding. Ik zie 3 oorzaken dat dit nog veels et weinig is: mijn schrijfstijl, het soort onderwerp en het type doelgroep wat met name met eventbuzz en managementboek bereikt wordt. In het managementsite partner netwerk creeert alleen Jonge Bazen behoorlijk veel reacties. Die jonge bazen zien de blog als een communicatie-platform. Ook op grote Amerikaanse managementsites wordt nauwelijks gereageerd. Maar wat training voor schrijfstil van weblogs staat op het programma.
Wat een leuk idee. Bij wie ga je in training?
@norman: het staat op mijn programma, oftewel op het lijstje things-to-learn van dit jaar. Heb je een tip?
Misschien is het een idee om op de site van lucid communication hun gratis boekje over bedrijfsmatig schrijven te downloaden. Dan kun je daarna altijd nog eens kijken of je extra training nodig hebt.