Internet Network Event – opening

TINE eventGister, 26 april 2006, was ik uitnodiging bij de opening van The Internet Networking Event (TINE) . Hoofdthema van dit event Multimedia. De opening helaas vond ik dramatisch. De zaal was voor 3/4 leeg, begon 20 minuten te laat. En de sprekers:
Een cijferaar , Drs. Mark Frequin, Directeur Generaal Energie en Telecommunicatie van het Ministerie van Economische Zaken. Statistiek plaatjes is belangrijk om een punt te scoren, maar maak ze leesbaar of … multimediaal. Er zat hier wel een leuk item in over Serious Gaming, maar op de vraag of dit voor zijn ministerie interessant is was het antwoord dat dat hun werk niet is! Voorbeeld en volgen. Ik zeg OVERHEID.
Oren Ziv, Director Software Product Marketing Apple Computer Europe vertelde een leuk verhaaltje hoe je Apple software makkelijk leuke producten in elkaar knutselt en publiceert. Dat kunnen ze al 20 jaar!
Toby Burton, Vice President Internet Business Solution Group Europe & Emerging Markets van Cisco Systems Inc. verklaarde de invloed van multimedia op internetapplicaties en netwerken. Duidelijk verhaal en vooral erg interessant voor investeerders in bandbreedte en device-leveranciers;
Kevin Frost, Vice President & General Manager Consumer PC’s EMEA van HP, gafHP’s visie op de convergentie van multimedia, hard- en software . Dit had over Digital Lifestyle moeten gaan (gebruik van Skype en SecondLife (ook nav het artikel in BusinessWeek) werd aangehaald), maar hier had toch een echte trendwatcher kunnen staan die zinnige dingen over lifestyle bij 15-25 jarige kan vertellen.

Omdat niemand in het programma bedacht had, dat een mens na 2 uur eenrichtings-praten wel eens pauze wil (en koffie na al dat gebabbel) heb ik die break maar zelf georganiseerd. En dus Greg Harrison, Director PriceWaterhouseCoopers Advisory Global Technology Centre, gemist. Jammer zal een sterk begin geweest zijn.

Vanmiddag ga ik voor eventbuzz.nl naar Blogonomics 2006 . Het kan bijna niet anders dan dat dit beter georganiseerd is!

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes