Nog meer sociale netwerken… wanneer is genoeg


Ok, (*sociale) netwerken genoeg inmiddels. Zelf had ik al een Hyves (natuurlijk en bekijk profiel), zakelijk Xing (profiel) en LinkedIn (profiel, site is onlangs helemaal vernieuwd). Door de hype heb ik me laten lokken tot een Facebook (zie profiel, met heel gadgets en mogelijkheden. Leuk koppeling naar eigen feeds). En sinds dit weekend heb ik me weer laten verleiden tot Plaxo (profiel). Ook daar zijn veel voorstanders van, maar ik verlang zo naar één netwerk. Wat wordt dat, dat eenmalig in te vullen ding, met alles lekker bij elkaar als carrieres, agenda, telefoonnummers, en natuurlijk de mensen die je kent, uit heden en verleden! 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes