Stapje opzij, stap naar voren, huppeltje

Kijk deze weblog, die is dus van mij. Om bezoeker Roderikmaar eens te antwoorden. “Waarom wil jij zo nodig je mening geven. Spreken is zilver zwijgen is goud.” Nou daarom, omdat dit iets goedkoper is dan een krant op te zetten ala Roel Pieper’s Opinio. Maar ook zij zijn vastgelopen in ons niet boven het “maaiveld-uitkom”-milieu. Waar zwijgers en volgers beter overleven dan sprekers en doeners.
Er zijn wel eens mensen die mij onderuit willen halen. Ik heb iemand specifiek in gedachte. Zwart gemaakt worden op je eigen site! Je moet maar durven. Bij Roderik is natuurlijk wat anders aan de hand. Naam suggereert beter milieu en rechtse gedachten. Roderik associeer ik met Kampong en VVD. En VVD’ers zijn toch van vrijheids van meningsuiting, en niet van zwijgen? Roderik niet, die wil graag dat mensen hun mond houden. Mooi die tekeningen van Nekschot he, gaan nog jaren mee.

Overigens de titel van dit postje is mijn strategische roadmap. Het stapje opzij is geweest, haal nu adem voor stap naar voren. Huppeltje komt vanzelf. Later als alles rond is, leg ik het wel uit. Helaas moet ik op mijn eigen weblog wel eens het zwijgen toedoen, want de enemy is watching! Haha. Van Roderik zullen we hier weinig meer horen. Spreekverbod denk ik. Nu aan de speedreview werken van De Vikingen zijn terug – en deze keer met een strak businessplan. Barbaars maar wel lekker.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes