#blackberry #bold9000 #fail #trackball

Een kapot veertje onder de trackball maakte het werken met mijn Blackberry Bold 9000 onmogelijk. Scrollen naar beneden was onmogelijk, en daarmee heel veel niet. Dus weinig mail, gemiste oproepen, twitter en sms de laatste vier dagen. Afhankelijkheid van zo’n veertje toonde meteen een hoop gebreken aan de interface: geen rondlopende menu’s, geen functie of toetsenbord alternatieven om maar twee in het oog lopende te noemen.

Nu is het apparaatje weg richting RIM en is hij (tijdelijk) vervangen door een curve 8310. Beetje goedkoop plastic, maar de backup met agenda en contacten draaide, email wordt (nog) niet gesynct en we kunnen weer bellen. Heb je me de laatste dagen gesmst: please nog een keer want die zijn verdwenen. Over een week weer normaal, hoop ik.

UPDATE 13-12-09 Hele nieuwe Blackberry! Voor een veertje. Wat zou er met die oude gebeuren, en helemaal met de data die er op stond? 🙂

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes