Beautiful-Corner-Shelf-With-Lamp

Wat wordt mijn grote roman van 2017?

Elk jaar lees ik minimaal één grote roman. Een onverwachte, van een auteur die ik tot dat moment niet ken. Vaak een debuut, anders was ik de auteur wel eens tegengekomen. Zo heb ik de afgelopen jaren onder andere Chad Harbach’s De kunst van het veldspel, Eleanor Catton Al wat schittert, Laurent Binet’s  HhhH en Joel Dicker’s De waarheid over de zaak Harry Quebert gelezen.

Stuk voor stuk spannende, verrassende, kleurrijke en superromans. Maar dit jaar dient zich er nog niet echt één aan? Dus ik zoek, in lijstjes, folders van uitgevers en natuurlijk bij mijn collega-recensenten van Managementboek.nl. Maar nog niet gevonden dus. Heb jij tips? Laat ze achter in de reacties! Bedankt.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes