ethiek-wbh-2

Een blije docent

De laatste dag van het schooljaar 2016 – 2017 zit erop. Het was een jaar waarin ik in december NEE heb gezegd. Dat gebeurt niet vaak. In juni was het erg druk met afstuderen en leed het recensie werk eronder wat ik nu aan het inlopen ben. Ik typte vandaag nog aan mails, aan blogposts en vulde pagina’s van de Techatelier-website.

Trots op de collega’s
Wel een trotse docent. Trots op mijn collega docenten van HBO-ICT die veel werk verzet hebben. Ook als collega’s door ziekte of dood in de familie getroffen werden namen we werk over.

Op de afstudeerders die vaak vol passie werken aan hun project en zich gereed maken voor de toekomst als HBO-ICT’er.
Op de studenten die in hun projecten hele mooie dingen voor elkaar kregen.
Spannende games en uitgewerkte bedrijfsideeen. De gamestudios Gryphonheart Studios en Thinkfast Studio beginnen te groeien onder de vleugels van 038games.
Ik kon mij blog-ei kwijt als bloggende HBO-ICT docent bij werkenbijhogescholen.nl .

Er is in januari een Global Game Jam in Zwolle geweest. Ruim 40 mensen maakten in één weekend games. Een mooie samenwerking van 038games en Cibap. In het weekend van 26-28 januari 2018 gaan we het weer doen. In de Ontwerpfabriek met maximaal 80 mensen. In september kunnen we dan al bij bedrijven in de regio langs voor deelnemers en sponsoring.

Blij op de reacties
Het meest blij word ik over het enthousiasme en de medewerking bij het Techatelier-project. Docenten en studenten van diverse opleidingen zijn betrokken. Er melden zich mogelijke partners uit de profit en non-profit. Ik hoop deze week ook de politiek te mobiliseren zodat er volgend schooljaar een programma gedraaid wordt én voor de Onderwijsroute 10 – 14 én een locatie in de stad komt. Lees meer over mijn droom en ambitie voor de komende 12 jaar. Zeg niet dat het niet ambitieus is 🙂

Tot slot: allemaal een mooie en inspirerende vakantie toegewenst!

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes