coverherenvandethee

Een leeskwartaal zit er weer op

Wow, wat was het stil. Klopt, een paar maanden rustig aan, geen grote verhalen, wel beslissingen. En verder druk doorgelezen. Voor het eerste kwartaal van mijn 1oo boekenavontuur had ik Heren van de thee van Hella S. Haasse gekozen. Geen echt oude roman, uit 1992. Lees hier het stukje erover.

Kwartaal 2 staat in het teken van (hernieuwd) de Italiaanse Renaissance rondom het hoofdwerk De Heerser (In Principe) van Nicolas Machiavelli. De biografie van Walter Isaacson over Leonardo da Vinci moet ook nog uitgelezen worden.

 

Zo ligt er verder een stapel deels en ongelezen boeken die ik in april verder ter hand ga nemen. Een stapel met marketing, Azië, romans, geschiedenis, rustig leven en biografie. Tsja wel het gemiddelde dat me zo bezig houdt deze dagen.

 

 

 

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes