2020_Medal_50-Background_V1-1x1-14-comp

Trots 100% IJsland rond

Iets voor het einde van de geplande 6 maanden bereikte ik het eindpunt. Het eindpunt is het Open Lucht Museum in Reykjavik. 1332 kilometers virtueel wandelen, de A1 de rondweg van IJsland rond. Onderweg 5 bomen gepland en door Streetview best wel wat gezien. Ik ben er wel trots op. Niet de meest spannende route, maar de berichtjes, kaarten ed hebben me in beweging gehouden. De hoop was dat we deze zomer weer naar IJsland zouden gaan, naar het Noord-oosten en de F26 af. Een mooie route langs o.a. de Vatnajökull. Over deze gletsjer heb ik al meer geschreven op het 80% punt.

IJsland gaat deze zomer helaas niet door. De geschiedenis van IJsland, het werkje over Myvatn en Bobby Fischer’s nadagen in Selfoss moeten nog een jaartje of twee in de kast blijven liggen.De volgende missie, na de zomer, met zijn drieën als team is Route 66, 3669 kilometers lang. Ieder één derde dus bijna net zo lang als deze Ring Route.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes