Uitdeboeken

Uit de boeken, acht maal klaar

Vandaag ging hij naar de redactie, nummer acht van de reeks Uit de boeken. Voor het fysieke blad Managementboek Magazine. Voor even de laatste. Gemiddeld 1600 woorden per artikel, een totaal van 26 magazine pagina’s en een kleine honderd boeken door mijn handen de afgelopen anderhalf jaar. Ik heb nog genoeg ideeën, bijvoorbeeld over duurzaamheid. Maar er wacht nog een andere taak, HET boek. Ik ben inmiddels wel gegroeid van korte 300- 500 woorden blogposts naar 1500 – 1800 woorden artikelen.

Het artikel over Creativiteit en innovatie verschijnt in het decembernummer. In januari het laatste, Marketing, een goed verhaal.

De artikelen (online)

Digitalisering

Teamwerk en leiderschap

Ondernemen en duurzame bedrijfsmodellen

De  ondernemersbiografie

Leiderschap in coronatijd

De noodzaak van strategisch denken

Creativiteit en innovatie

Het is één van de dingen waar ik wel trots op ben dit rare jaar 2021. Volhouden, zes keer dit jaar. Thema uitzoeken, boeken erbij, lezen en structuur in het artikel vinden. De rest van alle successen (en mislukkingen) volgt einde van het jaar, nog een ruime 8% te gaan. Nu focus op HET boek en werk-technisch onderzoek. Dat ook nog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes