Blogmania geopend

Na een paar dagen hard werken, bestanden omzetten, PHP leren kennen en wat tunen (dank aan Fred Zelders van Fredscapes voor tips over Feedburner) ben ik best trots op de website. WordPress was de keuze nadat ik de fraaie designs had gezien op de wedstrijdsite van Alex King en zag dat menu’s etc. appeltje – eitje is. Hele installatie etc. was een paar uurtjes werk. Voor 25 euro per jaar staat er dus nu een aardige site.
Leuke truc is het gebruik van een De.licio.us linklijst dat met behulp van BigBold RSS Digest onder links wordt gepresenteerd (dus geen enkele link in WordPress opgenomen.
Nu komt de fase en om er authentiek materiaal op te zetten. De blogjes zullen meer gericht worden het thema van mijn thesis waarvan grote stukken de komende weken op de wiki van Frankwatching gaan komen.
Mocht u tips etc. hebben dan hoor ik het graag in een mailtje.

4 Responses to Blogmania geopend

  1. mf 17 april 2005 at 19:47 #

    Bertrand, succes met je nieuwe blog! Vwb nieuwe design, prachtig! Alleen in IE is het rechterblok (Main, Categorien, etc) voor een deel niet te zien. Ik denk dat je nog even moet sleutelen aan je stylesheet.

  2. Arnoud 18 april 2005 at 08:23 #

    Gefeliciteerd! Strak ontwerp, dit ziet er veel beter uit!

  3. Hans 18 april 2005 at 09:48 #

    Hoi Bertrand, ziet er mooi uit! En je thematiek spreekt me aan dus ik heb je gelijk aan mijn feedreader toegevoegd. Succes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes