Blogo.nl live

Blogo logo Nou ja live, er is al een tijdje aangewerkt, maar gister vertelde Stephan Fellinger, geestelijk vader van www.blogo.nl meer. Het zijn thema weblogs onderhouden door gepassioneerde liefhebbers die onder de paraplu van Blogo Media een aantal diensten kunnen afnemen: “Blogo is een franchiseorganisatie, dat wil zeggen dat onder de paraplu van een merk en organisatie een aantal zaken centraal geregeld worden. Denk aan marketing, techniek, design, administratie, werving nieuwe schrijvers en contact met adverteerders. Hierdoor kan de schrijver van een weblog zich helemaal richten op het schrijven over onderwerpen waar zijn of haar hart ligt.”

Ik denk dat er grote potentie is in dit format omdat adverteerders via 1 ingang bij veel verschillende doelgroepen kunnen komen. Reclame inkomsten kunnen vanaf 50% (tot in sommige gevallen 100%) terechtkomen bij de blogeigenaar. Maar eens in gesprek gaan over manager.blogo.nl !!

Meer : Webloguitgeverij Blogo.nl officieel van start! , Blogo nieuw commercieel netwerk voor weblogs en Nieuw netwerk van weblogs onder naam Blogo.nl.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes