Comedy: pants are on again


Vrijdag 4 april 13:10, locatie Westergasfabriek Amsterdam & Internet@Flabber: de premiére van Comedy with your pants off een co-op van Boom Chicago & Flabber. Aflevering 1 met thema filmgenres werd aan beide kanten van de media goed ontvangen. Op dit moment zijn de kijkcijfers niet goed bekend. We wachten nog op de streamgegevens van de NOS. Het evenement heeft melding gehad op Techcrunch, niet onbelangrijk. De acteurs vonden het een bijzondere ervaring en waren te spreken over het niveau van de suggesties. Waarschijnlijk omdat je achter je laptop rustiger kunt reageren dan in een zaal waar meestal de meest luide klant wint. Tussen de twee shows heb ik een kort interview gedaan met Dutch Cowboys. Aflevering 2, wanneer een relatie te verbreken, had een boeiender thema (vond ik), maar door het ontbreken van de aangever aan de zijkant (in de eerste show riep Andrew aan de acteurs wanneer te wisselen naar welke suggestie), was de overgang soms minder. Suggesties online waren prima.
Kortom iedereen is een nieuwe ervaring rijker. Er zijn veel meer vormen van interactie tussen acteurs en online publiek mogelijk. Ik zag ergens in de “presentatie” van Robert Scoble Twitter-feeds over het scherm vliegen. Een interessante vorm. Webcams ook. Ruimte zat om te gaan experimenteren.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes