Twitterdeedee, twitterdeedaa

Ja ja, Bertrand is eindelijk aan het Twitteren. De directe aanleiding was een postje van Michael Hyatt dat hij aan het Twitteren geslagen was. Michael is CEO van Tom Nelson Publishers, heeft al jaren een eigen blog (From where I Sit) en onderzoekt sociale netwerken en nu Twitter. Maar ook een gesprek met Bob Stumpel op The Next Web was inspirerend. Twitter is de applicatie die creatieve geesten aan beide zijden van de oceaan verbindt. De 140-tekens grens is een uitstekende limiet voor compacte communicatie. Ik Twitter dus nu ook, geef mezelf eerst eens 10 dagen. De twitterfeed staat op Plaxo, Facebook en op Blogmania. Volg me gerust. Ik zal zo de telefoon eens testen en tsja dan weerhoudt niets om mee te gaan in veel creatieve discussies. En eens nadenken wat Twitter allemaal in zijn mars heeft voor (mobiele) co-creatie. En wat zou Twitter voor uw business (communicatie, branding, klantconnectie) kunnen betekenen?

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes