Me the media

Me the Media Past, present and future of the third Media Revolution is een boek en film. Transparant en tweewegs. Directe interactie. Geschreven door Jaap Bloem, Sander Duivestein en Menno van Doorn, allen werkzaam voor VINT, Sogeti Group’s New Technology Research Institute. Van wat ik nu gezien en gelezen heb, briljant en heel goed getimed. De impact op uw business: word transparant, stel u 100% open voor tweeweg-communicatie met klant en partners. Een kort stukje:
The third media revolution has put the spotlight on Me. But how will we deal with all these different Medias? Will ICTainment bring us all back into line? Are blogs really a weapon against the evil producer? Or will social networks enable us both to engage? Can you imagine the producer and the consumer sitting as equals at one table?
We, the individuals, have taken control. But when everybody is in control, who exactly is in charge?
The Hopi tribe of North American Indians has an old saying, which goes: “He who tells the stories, rules the world.”

Uitvoerige achtergrondteksten zijn de komende dagen te lezen op zijn op Frankwatching en natuurlijk op de Me the Media-blog en op vint.sogeti.nl

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes