Boekcover.nl live

Maandag 15 april is de nieuwste site van Mainpress live gegaan: Boekcover.nl Alle info over managementboeken, haar auteurs, nieuws, uitgeversinfo komen hier terecht. De vorm: een informatieve site, podcasts van interviews, nieuwsrubrieken en speciale dossiers. Ondergetekende heeft het dossier Wegen naar boeken op zich genomen. Mijn focus met name engelstalige boeken, niet mainstream. Ik sla dus de nieuwste Gary Hamel of Stephen Covey over, maar concentreer me op o.a. marketing 2.0 zaken (open branding, crowdsourcing, smart mobs oftewel klant, web etc. 2.0), leiderschap en personal skills, biografieën en verhalen vertellen. Kortom een breed skala.
Lees hier het volledig bericht en bekijk de site.

Update: boekcover.nl is inmiddels opgegaan in ManagerenLiteratuur.nl

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes