Bloggers in de onderwereld: wat een verademing

Gisteravond zaten zo’n 25 bloggers bijeen tijdens het Tweede Bloggersdinner. In het Nachtrestaurant van de Winkel van Sinkel in Utrecht. In de werfkelder dus. Geen internet, geen mobiele connecties (dus geen getwitter en gebel), alleen maar conversatie. Wat een verademing! Om het contrast nog sterker te maken: boven was de wereld van Direct Marketing (sponsored bij TNT Post) zijn eigen feestje aan het vieren. Gelukkig staan lachende internetters op de foto: Michel Schaeffer van Bol.com en Pim Betist van Sellaband.

Maar intussen werden de plannen gesmeed in de onderwereld. We hadden er tijd en aandacht voor. Bas, Frank, Marco, Frank en Fred: bedankt voor de organisatie.


No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes