Ben ik een econoom?

Als je de stukken van mij in juni op boekcover.nl leest zou dat zo maar kunnen: Olie-oorlog op de snelweg over De Permanente Oliecrisis, Alan Greenspan heeft het gedaan over Greenspans’ Bubbles en Grondstoffen-oorlog over The War for Wealth zijn alle drie zwaar economisch. Het is toeval. Wel leerzaam.
Mijn tijd werd de afgelopen maand en zal de komende maanden gestoken worden in het schilderen van de binnen- en buitenkant van mijn huis en in het voorbereiden van de Master Mediapedagogiek. Hiervoor zijn vooral werken over nieuwe media (de positieve geluiden en de negatieven, om een objectief beeld te geven) van belang. De vakken die ik de komende maanden onder mijn hoede krijg zijn o.a. Media-sociologie en -innovatie. Er komen introducties op het brede scala van technieken en toepassingen die Internet, mobiel en gaming ons de afgelopen 20 jaar hebben opgeleverd. Dat gekoppeld aan de mogelijkheden die voor het onderwijs en jeugdzorg interessant zijn. We gaan natuurlijk gamen, personal branding toepassen, op excursie, onderzoek doen etc. etc.
Het tijdperk Flabber is daarmee definitief afgesloten. Het is jammer, maar het is goed.

,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes