Yoo geyle gymbitch

Als je van een vriend een berichtje op msn krijgt dat je dochter op Dumpert.nl staat dan moet je even slikken. Zeker als Muts de laatste maanden studentikoos door Nederland toert, van feest naar feest. Welke webcam heeft haar gevangen? En ik welke schaamteloze poses? Maar het betrof echter niet Aleida, maar Laura. In een item getiteld Murat en Mehmed lekkah of boos!. Vage shit want waar ging dit over? En meer dan 100K bezoekers, bijna 7.000 kuddo’s, das het echte werk. En wat hangt er voor haar neus: een microfoon van editie.nl
Bij onderzoek (dochter zat nog braaf op school) bleken haar vriendinnen op jl. vrijdag aangesproken te zijn door een reporter in het kader van een item over Lokpooiers. En dus al op TV geweest. Geenstijl heeft dit weer opgepakt in Meiden, pas op voor de neppooiers! met link naar een stukje uit de editie.nl uitzending. Want het meest interessante aan het hele item was de uitspraak: Wij zijn van het gymnasium! Zo dom zijn wij niet!

Morgen in Mediapedagogiek eens dit hele media-traject uitwerken. Volgens het item op editie.nl zijn het Overijsselse meisjes. Ze zitten echter in Utrecht op school. Naast hun gebouw is dat van het VMBO, waar die mutsjes vandaan komen. En alle reacties op Dumpert, waaronder Geyle Gymbitch. Het arme meisje van 12. Wat een wrede beesten zijn er toch op Internet.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes