Ik wil een nieuwe mobiel, maar welke…

WAT MOET MIJN VOLGENDE MOBIEL WORDEN?
Vandaag is mijn zakelijke contract met Vodafone beeindigd en ben ik vrij! Maar nu is goede raad duur. Ik heb een haat/liefde verhouding met de HTC TyTN gehad, of welke naam je voor dit beestje wil gebruiken. Het toetsenbord is fantastisch, camera interesseert me niet. Ik vond het pushmail abonnement (koppelverkoop) schandalig, maar heb het de laatste maanden leren waarderen. Windows Mobile 5 was soms een ramp, maar ik heb er zeker niet uitgehaald wat er in zat. De aanknop aan de zijkant, superstom ontwerp (die moet bovenop). Maar zonder mobiel geen agenda (syncen aan Outlook is een must) En natuurlijk heb ik mobiel internet nodig, maar dat lijkt me een vanzelfsprekenheid! En sms natuurlijk en als het kan ook nog gewoon goed bellen (je zou het haast vergeten). Uiterlijk telt een beetje.

Nu de vraag natuurlijk: WAT MOET MIJN VOLGENDE MOBIEL WORDEN? Hulp daarbij is gewenst. De iPhone gaat het niet worden (ik heb een Touch en wil een gewoon toetsenbordje, niet dat rare Applescherm) en de Blackberry, ik weet het niet. De G1 dan (een HTC in vermomming), de nieuwste HTC of is er een ander alternatief? En tav de provider: ik wil een eerlijk contract geen koppelverkopen en als mijn gebruikersgedrag verandert moet ik wat kunnen wijzigen en niet 2 TWEE jaar hoeven wachten. Boefjes.

UPDATE: dank aan de student voor hun bijdrage woensdag! De G1 is na wat onderzoek afgevallen! Het is een licht apparaatje, max een paar uur batterij. De G2 kan het niet worden want heeft geen uitschuifbaar toetsenbord. Ik ben er nog niet uit, ook niet de provider. Tsja…

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes