Handig!: Adviezen bij het schrijven

Het boekje Succes met uw managementboek! 90 adviezen van inspiratie tot publicatie geschreven door Eline Crijns kwam dit weekend precies op tijd. Ik ben in voorbereiding op een non-fictie schrijfproject (het wordt echt wel meer dan een boek natuurlijk) met als werktitel Basisboek Nieuwe Media. Doelgroep studenten in verschillende typen HBO, van PABO’s , Marketing, Zorgopleidingen etc. Er is geen bruikbare titel op dit niveau dat studenten een structurele ingang geeft in alle ontwikkelingen in Nieuwe Media van de laatste 10 jaar en wat er allemaal aan gaat komen. En hoe dit toepasbaar te maken is in hun toekomstige werk. Tevens een boek dat docenten helpt, want ook daar ontbreekt kennis. Tijd om zelf materiaal samen te stellen is er niet. Het boekje van Crijns is een handig overzicht voor niet-brood, dus hobbyschrijver die ik ben. Gelukkig al wat valkuilen omzeild. Nu aan de slag met uitgeefplan en een preso van de inhoud voor een lezersgroep.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes