15 dingen die gedaan gaan worden

Vandaag een pagina gestart, 15 dingen. 15 dingen die ik, Bertrand, de komende jaren ga doen. Natuurlijk gezond leven en eten, M-engaged succesvol maken, veel mooie muziek luisteren, omgaan met mooie mensen, het staat er niet op gaat wel helemaal gebeuren. Nee die 15 dingen heb ik me altijd al voorgenomen in mijn gedachten. Een mix van actie en rust. Dingen waar ik me nooit de tijd voor heb gegund, voor als ik met pensioen zou gaan. Zet ze dus daarom maar eens prominent op de site als pagina. Kan ik ze ook afvinken als ze gerealiseerd worden. En misschien groeien ze nog eens uit naar 25 of 50. Je weet maar nooit.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes