Eric CEO waar ben je? #iedereenCEO #durftevragen

Ik zoek Eric CEO en heb Erik CEO in mijn bezit. Namen kunnen gevoelig liggen. Ruilen?

Het verhaal is als volgt:
Het nieuwe boek Iedereen CEO van Menno Lanting is gepromoot door een mooie actie: “je eigen naam” CEO. Een gedurfde actie van auteur Menno Lanting en uitgever Business Contact. (je zal maar 10 belangstellenden krijgen). Ik weet niet of ik het aantal mag noemen, maar veel exemplaren zijn aangevraagd door ongetwijfeld wanna-be CEO’s , leuke bedrijfsgadgets etc. (Zou Menno ook Menno CEO hebben aangevraagd? Komt er een top 10 CEO namen via managementboek.nl)
Al deze speciale edities zijn afgeleverd naar de magazijnen in Schiedam van Managementboek en daar hebben de medewerkers een flinke klus gehad: alle namen bij de orders zoeken. Iedereen Orderpikker zal het even geweest zijn of op zijn Schiedams alle hands aan de tafels. Kuddo’s voor deze vast leuke maar drukke extra taak. (Doe mij maar 1.000 nieuwe Steven Covey’s)
Mijn Eric CEO moet daar omgewisseld zijn met iemands Erik CEO. Hoop ik.  Want mijn Eric wil zeker geen Erik heten en staat altijd slordig op de koffietafel of bij ‘Hé kijk mij eens belangrijk zijn met mijn eigen naam op de cover.’ Een Bertrant CEO zou bij mij ook achteraan gekomen zijn. Vraag is natuurlijk of er nog meer van die gevoeligheden zijn?

Ergo: ben jij die Erik die een mooi boek heeft met Eric CEO op de cover óf heb jij de verkeerde en sta je met lood in de schoenen om hem te geven (ja ik heb je naam echt goed getypt op het formulier, en echt ik weet wel hoe ik het moet schrijven.) laten we dan snel contact hebben (bweegenaar@gmail.com, www.twitter.com/bertrandw) .

Vier mensen blij. Business Contact en Managementboek bedankt voor deze unieke dienst, Menno bedankt voor het schrijven.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes