#Zakenspiegel App gepubliceerd in App Store

Wachten is niet mijn forté, dus de afgelopen dagen duimen draaien tot de Zakenspiegel App door Apple goedgekeurd werd waren zwaar. Maar vanmorgen was het berichtje er eindelijk” Your application is ready for sale“. Het was een bijzonder en warrig proces en een booklet Apple Application Publishing in 10 steps zou welkom zijn. Maar hij staat er, is op de iPad via de App Store (zoeken op Zakenspiegel) te downloaden of via iTunes.

Het is tevens de eerste applicatie die wij als M-engaged gepubliceerd hebben in een digitale store.

Inmiddels zijn we samen met Grendel Games druk bezig om de tweede publicatie voor te bereiden: de applicatie voor de NGF – Wegwijs in golfregels. Deze zal beschikbaar komen in juni op zowel iOS (iPod en iPhones) en Android. Meer hierover de komende weken.

 

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes