schoolprojecten

Schoolprojecten: een nieuw menu-item

Aan het menu van Blogmania is wat veranderd. Omdat het menu zelden gebeurt valt het niet direct op. Daarom wat aandacht op Schoolprojecten. Als HBO-ICT docent bij Windesheim heb ik een serie taken en activiteiten. Lestrajecten in elkaar zetten, studenten(teams) begeleiden bij Entrepreneurship en Serious Gaming naast een rol als teamvoorzitter. En een dag in de week Ondernemende Docent zijn. Kortom een veelomvattend takenpakket. Hieruit komen, aard van het beestje, weer zijprojecten. En binnen een jaar heb ik daar een aantal van “verzameld”.
Het zijn projectjes binnen het kader van Windesheim. Maar vaak gaan die er snel buiten. Het moet wel schaalbaar zijn natuurlijk. En ik heb op verschillende manieren hulp nodig. Of is er aandacht nodig voor een initiatief waar ik dan bij betrokken ben. Ik zet daar wel eens wat van op LinkedIn of maak een Facebook pagina. Zoals bijvoorbeeld voor Het Techatelier.

Om al die zaken bij elkaar te brengen, zijn deze nu bij elkaar te vinden onder het menu-item: Schoolprojecten. Ik trap in april af met Bloggende Docent, JobJam: werk in de toekomst en Het Techatelier.

En uw hulp is vaak nodig. Deze informatie is ook bedoeld om uit te nodigen mee te denken, kritiek te leveren en/of samen te werken. Hoofddoel is altijd onderwijs een stuk verder te brengen, te innoveren of te verbeteren. Dat is ook mijn drijfveer. Dus op naar één van de items en verder lezen.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes