30 days song challenge: Day 0

Aleida heeft me geïnspireerd om aan deze challenge deel te nemen. Het zal een toer worden om uit meer dan 40 jaar muziekherinneringen de mooisten op te halen. Er is zoveel keuze! Toen ik muziek begon te luisteren was het simpel, paar radio zenders (Veronica en Noordzee) en een pickup voor singles en LP’s ( we praten begin jaren 70). Daar kwam eerst de cassette bij (ja kinderen de bandrecorder heb ik overgeslagen), de CD etc. Nu heb ik een MSN muziekverzameling op een ouder laptop staan, op een andere laptop en iPod een iTunes verzameling, een collectie van Spotify op mobiel. Radio luister ik via wifi, een gewoon toestel is niet meer in huis. De CD’s kan ik nog raadplegen, maar de LP’s en cassettes zijn allang weggedaan. In de loop van de jaren heb ik vele lijstjes (en cassettes) bijgehouden van mooie nummers. Ik heb voor geliefden CD’s gemaakt met fraaie en liefdevolle collecties, van wat ik mooi achtte natuurlijk. En nu 24 uur om na te denken over het mooiste nummer.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes