Day 3: a song that makes you happy

In de loop van de tijden moeten dit er veel geweest zijn. Ik probeer al dagen te komen op een nummer van een vrouwelijk Engelse artieste, ging over regenbogen en parken. Jaar of vijftien oud en ik luisterde het veel als ik van Houten naar Groningen moest rijden. Mijn oma lag op sterven dus ik kon wel wat vrolijke muziek gebruiken. Ik kan er niet op komen.

De laatste Coldplay, Every Teardrop is a waterfall? De laatste single van  Natasha Bedingfield Pocket of Sunshine , zeker met het Nederlandse weer. Maar na al die jaren, het album is uit de jaren tachtig, word ik nog erg vrolijk van The whole of the moon van The Waterboys. Heerlijk tempo, mooie tekst. CD This is the sea was meen ik de eerste CD die ik kocht voor mijn toenmalig eerste CD speler.

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes