Day 2: your least favorite song

De obligate Nederlandse BN-sterretjes als zanger Janus en Sieneke (het gaat goed met Sieneke hoor) laten we maar links liggen. Ik ga dan moeilijke discussies aan over het ‘levenslied’. Ik ben ook geen jazzfan, maar echt snel uit gaat radio oid als bijzondere vormen van heavy metal voorbijkomen. In de clip een voorbeeld van de subcategorie Black Metal. Dit zal met het thema te maken hebben, veel fantasy en dark ages/mystery dingen. Met verwondering kijk in naar mensen die met onderstaande, wat is dan als takkeherrie zou omschrijven, muziek op hun koptelefoons druk aan de slag zijn. Ladies en gentlemen geniet van de wonderlijke gitaar- en stemklanken van Infinity, het nummer The Mysteries of the Depths van het populaire album The Arcane Wisdom of Shadows.

Echt feest is the Birth of Death, 8 minuten live headbang lol in geinig donker clip met veel sneeuw en sombere mannen. Een toegift. Morgen een song that makes ME happy!

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes