pizzalove

Pizza’s een succes op het Singelland college

Met dank aan leerlingen en docente van vmbo2 van het Singelland College is de proefles Pizzabakken een succes geworden. Ouders en huisdieren hebben genoten van kleuren en geuren. Foto’s zijn te zien op de fotopagina en op de Facebook Wetenswaardig pagina. Uit de laatste lessen zijn goede leermomenten en conclusies te trekken. Her en der kan materiaal aangescherpt worden. (Nog) niet elke leerling heeft Facebook. En in menig keuken ontbreekt… een blikopener. De logistiek van de ingrediënten heeft toch al aandacht.

Hiermee is de demofase van dit project afgesloten. Na de zomervakantie gaan we een list bedenken om een complete versie van wetenswaardig.info te maken. EN meer dan één les. Het smaakt naar meer. Ingrediënten van de list:

1. 5 minuten bedrijfsleven in de Food kneden en mee meedoen want uiteindelijk gaat het om HUN producten en HUN toekomstige werknemers;

2. 10 minuten onderwijswereld kruiden laten participeren want uiteindelijk gaat het om de GEZONDHEID van en KENNIS over voeding van leerlingen

3. 25 minuten onder hoge druk PR tamtam maken met het goede verhaal op wetenswaardig.info

en dan even afkoelen.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes