Oudjes grijpen naar de spelconsoles

In eerdere postings (Onzin over games, geweld en andere dingen en Gaming serieus nemen) heb ik al stilgestaan bij de snelheid waarmee deze activiteit aan terrein wint. Het gerenommeerde onderzoekbureau Pew Research Center heeft recent de resultaten vrijgegeven van het onderzoek Video Games: Adults are playing too. naar tijdsbesteding met games. 81% van de mensen in de leeftijd 18-29 speelt, waarvan 20% dagelijks. Maar van de groep 65+ is inmiddels ook 36% dagelijks achter een digitaal spelletje te vinden. Er is nog geen sjoelen voor de Wii, maar ik zeg dat wordt een killer. En er zijn meer leuke cijfertje te vinden. Gaming, neem het nou eens serieus!

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes