neeltje_helmet

Stilte, geluid, camera loopt

De serieuze opnames zijn gestart. Na een pauze tot zomer 2013 en voorbereidende werkzaamheden vinden vier dagen lang opnames plaats. Actrice Neeltje van den Brand gaat, gehuld in pak en met een head-mounted camera op, een serie teksten acteren.

shining_duoEmotie is essentieel. De scripts zijn voorbereid, de techniek in de studio aan de Willemskade is gereed en gekalibreerd. Regisseur Tonnie Dinjens heeft het opnameschema klaar. De opnamen in de studio is het schakelmoment tussen voorbereiding en de demogame bouwen. Uit de opnames komt een “data”stroom die in een game-development omgeving wordt samengevoegd met visuals, acties, puntentelling, levels etc.

Wat maken we?

Een demogame waarin (project)managers getraind worden om hun softskills (communicatie, leiderschap, stakeholder management etc.) te trainen. Leren beoordelen en omgaan met gedrag is een minder getrainde vaardigheid bij projectmanagers. Het is in werk en training lastiger meetbaar. Daarom wordt in projectmanagement trainingen en certificering met name gefocussed op de hardskills (planning, budgetten, methode en technieken)
We hebben lang gezocht naar beproefde en (internationaal) geaccepteerde methodes. Die bestaan voor deelgebieden. Gekleurde petten en Belbin types zijn bekend. Uiteindelijk is de keuze voor dit deel van de game gevallen op de Roos van Leary . Hierbinnen worden diverse actie en reactie gevolgen zichtbaar. Hierop zijn dialogen geschreven en de actrice zal verantwoordelijk zijn voor het geloofwaardig overbrengen van de emoties.

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes