GeenStijl geportretteerd in Nieuwe Revu

Uit de Volkskrant van 11 augustus 2005 onder het kopje Discussiëren op internet: ga’s dood: “Over gebrek aan aandacht bij de jonge lezers hoeft Geenstijl.nl niet te klagen. Deze website trekt maandelijks een half miljoen bezoekers. Specialisme: het publieke lynchen van iedereen die de makers niet aanstaat, zegt een weblogger die met de Geenstijl-redactie in botsing kwam. Nieuwe Revu, (…) maakte een reportage over GeenStijl. De site is al vaak geportretteerd, maar zelden zo adequaat.
Normen en waarden zijn aan de makers niet besteed. Bert Brussen, die zich op Geenstijl afficheert als LucasDeLinkseL*l: “Het is internet. Daar bestaan grofweg twee geluiden: Hoera en Ga’s dood‘ Trudy Prins, oud-voorzitter van de antirooklobby-club Stivoro, ondervond dat laatste ‘geluid’ aan den lijve toen Geenstijl een verwijzing plaatste naar een site waar haar prive-adres genoemd werd. Een van de lezers dreigde vervolgens Prins eens thuis op te zoeken.”

Als u wilt weten hoe Fleischbaum en Prof Hoxha er in het eggie uitzien, morgen in de kiosk. Aankondiging hier Of het toeval is dat GeenStijl nu uit de lucht is, valt nog te bezien. Zie dit bericht op Staatsgeheim. Zitten de Israeli’s achter dit complot??

3 Responses to GeenStijl geportretteerd in Nieuwe Revu

 1. Joost 11 augustus 2005 at 11:37 #

  -Israeli’s achter dit complot??-

  Natuurlijk. In tijden van de ddos-aanval op geenstijl is geenstijl.nl geplaatst op iets van 10 servers. Genoeg technici in de zaal om problemen in een paar uur op te lossen.

  En kom bij mij niet aan dat geenstijl het filmpje online laat staan om aan te tonen dat het onderwijs systeem in Nederland is gefaald. De enige reden dat zij het filmpje online lieten staan is omdat ze verslaaft zijn aan media aandacht. Dat blijkt ook wel omdat ze op ‘staatsgeheim.com’ zetten hoe trots ze zijn de ‘jewspost’ te hebben gehaald.

 2. Wolf17 11 augustus 2005 at 11:59 #

  Het wordt tijd voor een andere kijk op de zaak.
  Het zaakje stinkt van alle kanten, maar het is
  wel weer eens duidelijk dat wanneer iemand zich
  in het kudtland Nederland de kop boven het maaiveld
  uitsteekt deze er wordt afgehakt.
  .
  Dit is wederom Nederland op haar smalst. Azijnpissers
  zijn jullie allemaal … . Natuurlijk is het leuk om
  in de belangstelling te staan. Stelletje gereformeerden
  uit Genemuiden zijn jullie, grijze muizen! Waarom zou het niet goed zijn om in de middelpunt van de belangstelling te staan?
  .
  Waarom zijn er kappers? In de rest van de wereld is dat om er goed uit te zien – in NL is het om er allemaal gelijk uit te zien. Want stel je voor dat je anders bent.
  .
  Wanneer .geenstijl noodgedwongen moet stoppen zijn hier al plannen om het geheel op te pakken en in volle kracht voort te zetten. Niet vanuit Nederland, maar vanuit een land waar er echte vrijheid is …
  .
  Nederland: Ik houd er van en ik haat het ook!
  .
  Met de vriendelijke groeten
  van een kritische .gs-reaguurder

 3. John 11 augustus 2005 at 13:08 #

  Het hele artikel staat ook online:
  http://www.witheet.com/index.php/weblog/article/geenstijl_vrijwillig_onthuld

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes