Jouw blog in de Volkskrant

Het zaterdagcatern van deVolkskrant (27 augustus 2005) is een nieuwe column gestart: Mijn Weblog. Elke week een korte beschrijving over het wie? en waarom van een weblog?. De eerste keer al een aardige: moedersenminnaars.blogspot.com van een moeder Nicole(?) die minnaar zoekt. Dit is haar datingprojectblog!

“Misschien lijkt’t alsof ik daar de hele dag obsessief mee bezig ben. Maar ik vind dat ik de titel van mijn weblog moet waarborgen. Kan ik hierover elke dag iets schrijven, ook al maak ik niet elke dag iets mee? Dat is een spannende opgave.”

Iets voor de datingsites om het voorstellen aantrekkelijker te maken dan de meeste profielpagina’s die je daar nu tegen komt. Lekker veilig bloggen wat je meemaakt in je zoektocht naar een partner, het liefst achter de bescherming van een abonnement!

Overigens op de Volkskrant-site is niets van deze column terug te vinden. En papier is (nog) niet clickable:)
Wilt u ook in de Volkskrant stuur een mailtje naar eigenterrein@volkskrant.nl

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes