Blogmania met stip op 45

Alexa logoTuurlijk, tuurlijk lijstjes zijn maar lijstjes, en iedereen die er niet instaat zegt dat het niets waard is. En sta je te laag, dan doet het er ook niet toe (maar je baalt wel van binnen). Het is de Top 50 jaarlijks samengesteld door Rene van Mullem op basis van Alexa-data.
Maar zeker voor een individu als ondergetekende die geen reclame-inkomsten geniet (maar je kunt altijd contact opnemen hoor!) is dit toch een kroontje (ja ik wil het niet overdrijven een kroontje) op het vele werk. Dank natuurlijk aan alle lezers en aan alle bloggers die ooit gelinkt en gereageerd hebben. Uiteraard dank aan mijn ouders, familie, vrienden en aan mijn vriendin (Sunny van Medicalfacts): schat volgend jaar sta je zeker boven mij!

O ja, Gert-Jan en Paul van Flabber, gefeliciteerd met wederom een overtuigende eerste plaats (in alle categorien:) ). En Frank, mooie 14de plaats. Hang het bordje te koop maar aan Frankwatching.

Zo nu de feesttent halen en de catering bellen. Laat de kurken maar knallen!!

Bertrand

3 Responses to Blogmania met stip op 45

 1. Willem Mastenbroek 4 oktober 2005 at 21:01 #

  Gefeliciteerd Bertrand; ik kwam je plaats in de top 50 weblogs al tegen. Er hing ook al een prijskaartje aan. Waar dat precies op gebaseerd is was mij niet zo duidelijk. Begreep jij hoe dat zit? Hoe dan ook, een heel mooi resultaat!

 2. Norman 5 oktober 2005 at 22:57 #

  Het is natuurlijk absoluut een vorm van jaloezie, zeggen dat lijstjes niets betekenen. Maar het is ook een vorm van waarheid.
  Niet voor niets zei een Engelse politicus

  You have lies, damned lies and statistics

  Maar hierbij toch nog gefeliciteerd van een jaloerse medeblogger.
  Wanneer kunnen we de uitnodiging verwachten?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes